Zo maak je de deur van elk vliegtuigtoilet van de buitenkant open…


Ik weet niet wie er ook allemaal donderdagavond om 18:35 vanaf Schiphol met vlucht HV 5133 naar Barcelona vliegen maar als ik jullie was zou ik niet te lang lang op het toilet blijven zitten als ik voor de deur sta te wachten. Sinds vandaag weet ik namelijk hoe je elke vliegtuigtoilet van buitenaf kan openmaken. Buiten dat het enorm lachen is om het toilet open te maken waarvan je weet dat er een leuke chick op zit (oeps sorry wist niet dat het toilet bezet was…) is het denk ik ook heel handig voor de stewardessen als er iemand niet lekker geworden is op het toilet, zit te roken of dat er twee mensen tegelijk op het toilet zitten (…).
Het toilet kan je openmaken, zoals je op het bovenstaande plaatje kan zien, door het plaatje van “Lavatory” op te tillen en daaronder schijnt een knop te zitten waar je het slot van het toilet mee kan ontgrendelen.
Wil je nog meer leuke tips kijk dan op Lifehacking.com heb jezelf leuk tips dan hoor ik het graag!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *