Zo kan je hond ook lekker in het zwembad dobberen


Kijk je kan wel een luchtbed voor je hond kopen om er mee in het zwembad, meer of zee te dobberen maar dan moet je eerst al z’n 20 nagels knippen anders is dat luchtbed natuurlijk zo lek. Met deze Dog Pool Float and Lounger van Frontgate kan je hond heerlijk heel de vakantie lekker lang dobberen op het water.
Allemaal leuk en aardig allemaal maar ik vraag me toch ook ineens 3 dingen af.
1. Plassen honden ook in het zwembad net zoals mensen vaak doen?
2. Kunnen honden verbranden door de zon?
3. En zo ja, heb je waterproof zonnebrand voor honden of kan je gewoon mensen zonnebrand gebruiken?

De Dog Pool Float and Lounger zijn volgens de Frontgate website ‘ultra-buoyant’ (???) en sterk,  je kan ze kopen in 3 verschillende formaten en 7 verschillende kleuren en kosten $ 89,50 (± 63,- euro), $ 119,50 (± 85,- euro) en $ 129,50 (± 92,- euro). Alle informatie over de Dog Pool Float and Lounger kan je vinden op de website van frontgate.com.

Ik moet ineens denken aan dat verhaal van die man die voor de Franse kust op zijn luchtbed in slaap viel, door de stroming en de wind werd meegenomen en op volle zee tussen Frankrijk en Algerije wakker werd. Het zou best wel eens zo kunnen zijn dat een aantal honden als hun baasjes op vakantie gaan niet meer aan een boom in het bos worden vastgebonden…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *