Vertrek en aankomst in USA


Het spreekwoord zegt: “Als je alles van te voren weet dan kan je met een dubbeltje de wereld rond” nou dat klopt maar ik zou dat spreekwoord willen aanpassen in “Als je alles van te voren weet dan kom je nooit meer je huis uit…” want wat kan een stukje vliegen toch zwaar zijn.
Dinsdagochtend werd ik om 5 uur wakker om te vertrekken naar Boston en 25 uur later en 3 (!!!) vliegtuigmaaltijden,  1,5 uur wachten voor de Amerikaanse douane in Washington, dus 1 gemiste aansluiting, 2 mexicaanse burritos, en één zeer langdurige douchebeurt (Sweet Baby Jesus wat stonk ik van dat vliegen) later lag ik in mijn bed in de Red Roof Inn Woburn vlak bij Boston.

Red Roof Inn is een goed hotel met een geweldig zwembad (helaas vandaag buiten gebruik want verwarmingselement is stuk) gratis ontbijt, gratis internet en 70 euro per nacht via het internet en ligt vlak bij restaurants en een mall. Alleen als je de volgende morgen aan de balie vraagt wat het kost om een nachtje langer te blijven zeggen ze 174 dollar dus je begrijpt we gaan zo inpakken en wegwezen.

Volg ook BrandNewFresh.com op Facebook voor nog meer updates.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *