Vakantie tip: Strontziek van vliegtuigen in een paar overzichtelijke stappen

Ik hou zelf enorm van reizen maar een vlucht met een vliegtuig resulteert bij mij bijna altijd in hoofdpijn, ontiegelijke pijn in mijn huig, een verkoudheid of een combinatie van die drie. Na bijna al mijn reizen waarbij ik langer dan 5 uur moest vliegen liep ik nog dagen te hoesten en mijn neus op te halen en te snuiten. Ik vond dat altijd vreemd dat een vlucht mij altijd zo beroerd maakte maar vanmorgen las ik dit onderstaande artikel op de website van The Wall Street Journal en nu wordt me meteen alles duidelijk.

Op 16 januari vertrek ik voor 12 dagen naar Amerika en voor ik het vliegtuig instap laat ik me helemaal in cellofaan wikkelen door zo’n apparaat waar mensen normaal hun koffers mee laten inpakken. Kijken of dat helpt…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *