Satechi UH-12P USB 2.0 Hub: Zo kan je hele elftal z’n telefoon opladen tijdens de wedstrijd

Wat: Satechi UH-12P USB 2.0 Hub
Prijs: $ 27,99 (± 21,- euro)
Website: satechi.net

In de toekomst moet het mogelijk worden dat alle elektronische portable apparatuur (o.a. camera’s, telefoons en iPod’s) d.m.v. USB kunnen worden opgeladen. Erg handig en scheelt als het goed is dus een berg aan opladers die je op reis of op vakantie moet mee sjouwen.

Alleen heb ik het heel vaak dat ik een mobiele telefoon, USB memory stick, printer, Audio Interface of harde schijf op mijn oude Mac computer wil aansluiten en dat er dan een melding komt dat de USB geen power heeft om ook dat apparaat nog van stroom te voorzien.

Om daar nu een eind aan te maken en meteen goed beslagen te ijs te komen voor wat de toekomst ons gaat brengen is hier de Satechi UH-12P USB 2.0 Hub. De UH-12P heeft 11 USB poorten aan de bovenkant en één aan de achterkant en wordt d.m.v. een adaptor voorzien van genoeg stroom om alle 12 aangesloten apparaten te voorzien van stroom om te kunnen werken en op te laden.

De UH-12P heeft ook nog twee aan en uit knoppen waarmee je kan kiezen welke zes USB pporten je aan of uit wilt zetten of ze allemaal tegelijkertijd wilt gebruiken. Je hebt geen extra software nodig om de UH-12P op je computer aan te sluiten hij is helemaal Plug-And -Play.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *