Ronald Waterreus verbreekt persoonlijk record

Ronald ‘PSV’ Waterreus schuift regelmatig aan bij Studio Voetbal en wij spelen dan altijd ‘PSV bingo’. ‘PSV Bingo’ is heel simpel, elke keer als Ronald Waterreus ‘PSV’ zegt roep je heel hard ‘Bingo’. Een geweldige manier om ook bij het gort en gort droge Studio Voetbal de humor toe te voegen die in tegenstelling tot Voetbal International daar totaal afwezig is. Mijn verkering die zegt altijd: “Ga je weer naar die vier chagrijnen zitten kijken?”.

Nou komt er buiten ‘PSV’ weinig anders uit de mond van Ronald Waterreus maar in de uitzending van zondag 26 februari maakt hij het wel erg bont. Zeven (7!) seconden nadat hij het woord kreeg van Jack van Gelder zei hij al ‘PSV’ en verbrak daarmee zijn persoonlijke record met 9,3 seconden.

Volgende week zit ik op de boot terug van de wedstrijd Newcastle United – Sunderland dus kan ik zelf die Studio Voetbal niet timen maar ik ben super benieuwd of Ronald dit keer zijn record nog scherper gaat stellen.

Kunnen jullie even met een stopwatch timen hoe lang het deze keer duurt? Jullie reacties kunnen naar Facebook of naar ronaldpsvwaterreus@brandnewfresh.nl.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *