Oh ik ben dus niet de enige die dit stom vind…

Ik zag altijd die hiphoppers en andere ‘coole dudes’ nog met zo’n sticker op hun baseballcap lopen waar de maat van hun hoofd opstond. Ik haalde die stickers er zelf altijd meteen vanaf en begreep ook werkelijk niet waarom anderen die er op lieten zitten. Nou ben ik van nature niet echt heel ‘cool’ eerder handlauw en ik had helemaal geen idee waarom het heel gers was om zo’n rare hologram sticker op je petje te blijven lopen.

Op de bovenstaande foto kan je zien dat zelfs producenten van de baseballcaps aanraden om die sticker er zo snel mogelijk af te halen omdat je anders eigenlijk gewoon voor gek loopt. Blijk ik toch weer gelijk te hebben gehad al die tijd….


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *