Of ze in een kelderbox staat te goochelen…

Elke dag begint de morgen goed met of Eva of Merel bij het ochtendprogramma van Wakker Nederland ‘Vandaag De Dag’. Altijd even checken hoe hoog de hakken zijn die de dames weer aanhebben en langzaam wakker worden terwijl het ene na het ander nieuws ‘light’ onderwerp aan je voorbij trekt.

Ook is er altijd iemand die het Weer en het Verkeer voorleest en de ene keer is dat Robert Friezen en de andere keer is dat Annemarie Brüning en over die laatste wil ik het even hebben.

Het spijt me als je na deze opmerking nooit meer naar ‘Vandaag De Dag’ kan kijken zonder er ook op te gaan zitten letten. Annemarie Brüning is een leuke meid maar presenteert altijd het Weer en het Verkeer of ze in een kelderbox staat te goochelen. Ten eerste staat ze altijd een beetje met haar hoofd naar beneden gebogen of ze onder een bizar verlaagd plafond staat of in een lage kelderbox en daarbij staat ze enorm afleidend met haar handen te bewegen zoals je eigenlijk alleen ziet bij goochelaars.

Nou dacht ik dat het misschien komt omdat Annemarie heel lang is dan kan ik me voorstellen dat je automatisch een beetje gebukt gaat staan maar ook dat is niet waar. Volgens haar website (met de geweldige naam uwpresentatrice.nl) is ze namelijk 1,72 lang heeft ze een heupomvang van 99 cm, een taille van 74 cm een borstomvang van 92 cm en een schoenmaat van 38,5 dus dat valt heel erg mee. Dus… kop op Annemarie: Lipjes getuit en borstjes vooruit.


3 thoughts on “Of ze in een kelderbox staat te goochelen…

  1. Ik heb er geen problemen mee. Ik zou wel eens een foto van de vrouw/man of vriend/vriendin van de schrijver willen zien.

    Toch vreemd dat mensen zich geroepen voelen om dit te willen schrijven. Wat een gekke mensen toch op deze wereld.

  2. Wat meer opvalt is dat ze brede heupen heeft.. En vooral veeeellll ruimte tussen de benen.. Er kan wel een wagen ondertussen door rijden.. Ik zeg het gecharceerd… Verder nu in hart van nederland wel een leuke knappe presentatrice..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *