Nooit meer Freestyle iPhone Werpen met de Visible Green Cable

Wat: Visible Green Cable
Prijs: $ 19,90  (± 15,30 euro)
Website: dexim.net

De aantallen keren dat ik zelf Oud-Hollands op mijn muil ben gevallen doordat ik struikelde over snoeren en draden zijn ontelbaar. Vanaf het moment dat ik een iPhone heb is daar een variant op gekomen namelijk het lanceren van mijn iPhone omdat ik iets pak en dat blijkt dat het oplaadkabeltje naar mijn iPhone tussen een stapeltje papieren, CD’s of andere troep ligt. Bij het oppakken van de spullen grijp ik dan per ongeluk ook het kabeltje van mijn iPhone, lanceer de iPhone en volg ‘m om ‘m na een aantal seconden op de grond te zien neerstorten.

Om oplaadkabeltjes naar telefoons of andere mobiele apparaten dag en nacht goed zichtbaar te maken heeft de firma Dexim nu kabeltjes gemaakt die licht geven. Moet je iPhone nog helemaal opgeladen worden dan knippert de draad snel, is hij half vol dan knippert de draad langzamer en is je iPhone volledig opgeladen dan brand hij niet, dus dan kan het Freestyle iPhone Werpen weer beginnen…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *