Nieuw uit Japan: Verkoeling uit een spuitbus

Ik geloof niet echt dat het wat gaat worden met de zomer dit jaar maar dat was ook te verwachten, ik heb namelijk vorige week voor 1499,- euro een airco in mijn werkkamer laten maken… Zoals mijn vader vroeger al zei: “Als jij een pettenfabriek gaat beginnen worden er kinderen zonder hoofd geboren.”
Mocht het toch nog boven de 30 graden worden in de komende maanden dan komt misschien deze g-e-w-e-l-d-i-g-e uitvinding uit Japan van toepassing: Verkoeling uit een spuitbus.
Er zijn 2 versies boven zie je de Cool Foam een soort scheergel die veranderd na het opspuiten in een soort isolatie-/PUR-schuim. Het voelt alsof je een zak met ijs op je arm legt en het blijft ongeveer 5 minuten koud.
De Cool Foam is nog wel een redelijk normaal product maar dat is de Ice Spark Cooling Gel zeker niet. Als je dit goedje op je lichaam spuit dan lijk je huid net een gloeiend hete bakplaat en alsof je een eitje aan het pakken bent. Deze Ice Spark Cooling Gel verkoelt de huid tot -9 graden Celsius. Meer informatie over deze producten kan je vinden op de website van  japantrends.com en check even dat filmpje hieronder  (vanaf 0:30 wordt het zeer spectaculair!).
(klik op bovenstaande afbeelding of op “Continue reading” om de clip te bekijken)One thought on “Nieuw uit Japan: Verkoeling uit een spuitbus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *