Met geen tien paarden kregen ze me er op: The Edge Walk op de CN Tower in Toronto


Toen ik 2 maanden geleden in Toronto was had ik er al geschreven dat The Edge Walk op de CN Tower binnenkort geopend zou worden. Op het dak van het restaurant in de CN Tower  (± 365 meter) waar ik rustig een kopje thee had gedronken zouden mensen die daar behoeft aan hebben binnen niet al te lange tijd een rondje kunnen lopen. De eerste filmpjes van mensen die even gezellig een wandelingetje maken op bijna 400 meter hoogte staan nu op YouTube en ondanks ik voor mijn beeldscherm zit krijg ik nog hoogtevrees. Een rondje lopen kost 175,- dollar boven op de ongeveer 40 dollar van de normale toegangsprijs. Klik op de bovenstaande afbeelding of hierrr om de clip te bekijken en kijk op de website van edgewalkcntower.ca voor meer informatie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *