Mantyhose: Het punt waar emancipatie doorslaat naar totale krankzinnigheid

Wat: Mantyhose
Prijs: Vanaf 18,- euro
Website: e-mancipate.net

Mannen die ineens elke weekend gaan koken voor vrienden, mannen die huisman worden, mannen 30 keer per dag in de spiegel kijken of hun haar nog wel goed zit, ik vind het allemaal prima maar deze Mantyhose gaat me echt te ver. Ik wil niet de rest van mijn leven als ik een paar benen in panties voorbij zie komen eerst moeten kijken naar het gezicht om te zien of het hier om een paar mannen- of vrouwenbenen gaat.

Ik vind dat ik als niet kokende, nauwelijks iets in het huis uitvoerende man die een hele dag kan rondlopen met een pluk haar die ik ben vergeten af te scheren ook één ding mag eisen en dat is dat panties alleen maar door vrouwen gedragen mogen worden. Je moet toch niet denken dat je mannen in panties als deze, deze, deze, deze of deze ziet rondlopen. Ik zou meteen naar huis gaan en met een gloeiende pook mijn ogen uit de kassen branden…

Trouwens in zo’n Mantyhose zit daar een gulp in? En zo nee wat is dan het verschil tussen een panty voor mannen en voor vrouwen? Neem aan dat mannen ook hun benen moeten scheren als ze deze Mantyhose willen dragen… kost je een paar uur per week denk ik.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *