Loflied op Elvis Manu: Manu! Manu!

Dit is een loflied dat wij schreven op Elvis Manu. De man die er eigenhandig voor zorgde dat Feyenoord voor de eerste keer in 6 jaar weer in de groepsfase van Europa League zit.

ELVIS MANU bedankt!

 

update: We staan op Dumpert!

update 2:

manu2Het was een roerig weekendje. Het filmpje Manu! Manu! is op Dumpert op dit moment (1 september 9:30 uur) meer dan 73.000 keer bekeken en kreeg 3264 Kudos in minder dan 3 dagen. Dit leidde er toe dat op zaterdag 30 augustus het filmpje in de Top 5 van Dumpert op de 3de plek stond.

Op YouTube is het filmpje bijna 6.000 keer bekeken.

Helaas kon Manu Manu bij zijn inval beurt bij Twente – Feyenoord niet het verschil maken, al zat hij er wel weer verdomt dicht bij.

Wel heel grappig is dat veel mensen denken dat je in de clip hierboven de originele ‘zangstem’ van de Muppets hoort. Niets is minder waar. Ik heb hier 25 x in een microfoon Manu!Manu! zitten gillen tot ik zo schoor was dat ik een keuze heb moeten maken in wat ik tot op dat moment had opgenomen.

Hier nog even het originele filmpje van de Muppets om te vergelijken. Dan hoor je dat het in het origineel veel meer “Mannah Mannah” is dan “Manu Manu”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *