Lekker handige en asociale badhanddoek voor op vakantie: The Reserved Beach Towel


Een beetje goede vakantie heeft natuurlijk alles in zich om nog weken na thuiskomst over te kunnen door blijven zeiken. Slecht hotel, slecht weer, slechte bediening, jankende buurkinderen, dronken stapjeugd, vliegtuigvertragingen, vies zwembad, overboekingen enz enz. Allemaal heel vervelend maar het aller aller irritantste vind ik toch wel mensen die een handdoek op een strandstoel leggen om ‘m op die manier te claimen voor de dag/week/totale vakantie. Ik heb er wel eens op gelet en ik heb echt een keer gezien dat mensen een stoel claimde en doodleuk een hele ochtend of middag weggingen naar een of andere stom marktje in de buurt. Je moet er namelijk toch niet aan denken dat iemand anders “jouw” stoel dan zou gebruiken, toch…?
Ondanks het claimen een echt vrouwen ding is zie je vaak mannen tussen 7:00 en 8:00 ‘s morgens de handdoeken op de stoelen neerleggen. Dat zouden ze uit zichzelf nooit doen maar die worden er gewoon door hun vrouwen op uitgestuurd om die strandstoelen te reserveren en om niet nog meer gezeur aan hun hoofd te hebben lopen ze vroeg in de morgen, nog voor ontbijt en scheerbeurt richting zwembad met 2 handdoeken onder hun arm.
Mocht je nou ook zo’n aso zijn die dat heel normaal vindt om te doen doe het dan deze vakantie wel in stijl en koop dan even twee van deze Reserved Beach Towels van £14.99 per stuk bij iwantoneofthose.com. Blijft natuurlijk nog gewoon een klere streek maar ziet er wel veel stijlvoller en officiëler uit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *