Kijk dit is nou een foto waar ik uren naar kan kijken


Kijk dit is nou een foto waar ik uren naar kan kijken. Ten eerste vind ik ‘m erg grappig en ten tweede wil ik weten waar dit bord-waar-je-je-hoofd-door-moet-steken staat. Ten derde vraag ik me af hoe groot dit bord is en ten vierde als dit bord werkelijk zo groot is als een giraffe is er dan achter een hele stellage gemaakt zodat je je hooft als mens door het gat van de giraffe kan steken? Ten vijfde is dit bord wel bedoeld om ook gebruikt te worden door mensen of is dit bord speciaal gemaakt voor deze foto? Ten zesde zit die giraf nu op z’n knieën of staat hij in een grote kuil want volgens mij klopt de verhouding niet? Ten zevende waarom kijkt die leeuw door het gat en valt hij die giraffe niet aan en eet hij ‘m niet op? Ten achtste zou die foto niet echt zijn en één of beide van de dieren een opgezet exemplaar zijn? Ten negende als je ergens opgezette leeuwen en giraffen kan huren/kopen zou iemand mij dat adres door kunnen geven het lijkt mij namelijk erg grappig om beide een paar dagen in mijn voortuin te zetten en de buren het stuipen op het lijf te jagen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *