Hoe een snel bedachte grap landelijk nieuws werd… Pelle a/d IJssel

Rij ik een paar dagen geleden langs het plaatsnaambord van Capelle aan den IJssel en toen viel mij op dat daar eigenlijk op 2 letters na Pelle aan den IJssel stond. Dus ik maandag op de fiets even naar dat bord gereden en met iPhone fotootje gemaakt en even houtje/touwtje photoshop grapje in elkaar knipt en geplakt. Ik zet het op Facebook en toen ging die afbeelding een beetje z’n eigen leven leiden…

Werd net gebeld door Radio/TV Rijnmond voor een interview en toen hoorde ik dat de foto ook al op AD.nl stond.

What’s next? Aanschuiven bij Derks, Genee en van der Gijp?, DWDD?, NOS Journaal (of is dat nou NPO?), ¬†Jeugd Journaal, CNN, Letterman?

De laatste keer dat ik iets had verzonnen voor het eventuele kampioenschap voor Feyenoord was in 1998.

Zou het dan toch….?

Schermafbeelding 2013-03-20 om 10.14.50


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *