Hergebruik je oude plastic zakjes met de Urbano Eco Trash Can


Wat: Urbano Eco Trash Can
Prijs: $18,- (± 13,75 euro)
Website: uncommongoods.com

Ik ben net terug uit New York en daar is het recycling wat de klok slaat, tegen het militante aan. Bij alle supermarkten kan je stevige tassen kopen die jaren meegaan om die fijn gratis plastic zakjes die je normaal altijd krijgt (en altijd zo heerlijk in je handen snijden als er iets zwaars in zit) te vervangen en zo minder afval te produceren, ‘Co2’ en ‘Carbon Footprint’ en meer van die ellende.

Maar soms kan het gewoon niet anders en krijg je je boodschappen (of Chinees, Surinaams of Indisch eten) in zo’n plastic zakje. Sterker nog ik associeer die plastic zakjes zo met lekker eten dat als ik dat geritsel van zo’n zakje al hoor, ik het water al in mijn mond krijg.

Met de Urbano Eco Trash Can kan je heel makkelijk die plastic zakjes opbergen en hergebruiken als vuilniszakjes en zo kan je heel lekker eten én toch ook aan recycling doen. Ik ga waarschijnlijk vanavond rond 18:00 Chinees recyclen…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *