Gaan als de brandweer met de Feuerwear Lightline Collectie

Wat: Feuerwear Lightline Collectie
Prijs: diverse prijzen
Website: feuerwear.nl

Feuerwear is een bedrijf dat tassen, portemonnees, telefoonhoesjes en meer maakt van oude brandweerslangen. Normaal zijn de producten die Feuerwear maakt daarom vaak wit, rood of zwart en voorzien van de merktekens van brandweerslangen.

Nu hebben ze een collectie gemaakt met de naam Lightline en die is lichtgevend neongeel. Nu betekent dat niet dat ze de witte brandweerslangen hebben geverfd maar de Lightline collectie is gemaakt van lichtgevend gele slangen die de brandweer gebruikt in uitzonderlijke gevallen. De neongele kleur van de slang verhindert namelijk dat er iemand over de brandslang zou struikelen in rokerige situaties.

Wil je nou voorkomen dat iemand ook in het donker over je tas, portemonnee of telefoonhoesje struikelt in rokerige situaties dan is een Feuer wear product in neongeel misschien ook wat voor jou. Volgens Feuerwear is het ook handig omdat je zo erg goed zichtbaar bent als je in het donker op staart loopt of fietst. Ik denk dat ze dan de tassen bedoelen want als je telefoonhoesje of portemonnee goed te zien zijn in het donker wordt je waarschijnlijk precies op dan moment beroofd…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *