Festival Feet voor de perfecte FestiFail


Wat: Festival Feet
Prijs: £ 4,99  (± 6,- euro)
Website: spinninghat.com

Nee dit zijn geen All Stars voor olifanten maar beschermhoezen met de print van linnen basketbalschoenen die je over je schoenen kan doen als je ook dit jaar naar een totaal verregend festival moet.

Ik heb het ook zo vaak gehad maanden van te voren had ik al kaarten gekocht en hoe dichter ik bij Limburg of Biddinghuizen kwam hoe slechter het weer werd. Ja en naar huis gaan doe je, hoe waardeloos het weer ook was, toch ook niet. Voor de kaartjes had ik maanden de krant gelopen in weer en wind dus dan kon ik nu ook wel in volkomen kutweer bandjes kijken. Bij Pinkpop was het nog niet eens zo erg want daar ging ik altijd maar voor één dag heen maar bij Lowlands heb ik meerdere keren dagenlange ongewenste modderkuren moeten ondergaan.

De Festival Feet zijn verkrijgbaar in het blauw, rood en geel en welke kleur je ze ook koopt je schoenen blijven schoon én loop je 100%  gegarandeerd glad voor lul.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *