“En de Gouden Vliegtuig Trolley gaat dit jaar naarrrr….” (tromgeroffel)

Nou als ik iemand zou mogen nomineren voor de Gouden Vliegtuig Trolley 2011 dat zou het wel de stewardess zijn die bij mij in het vliegtuig werkte toen ik laatst van Washington naar Amsterdam vloog. Deze dame heeft het namelijk voor elkaar gekregen om met uiterste precisie 5 keer in één vlucht haar metalen trolley tegen mijn knie aan te rijden terwijl ik probeerde te slapen in mijn 30 cm beenruimte en er dus wel altijd één van mijn twee knieën in het gangpad slingerde. Wat had die vrouw een kracht en richtingsgevoel, bravo!

Deze gouden vliegtuig trolley is te koop op de website van skypak.de een website die alleen maar vliegtuig trolley’s verkoopt (dat daar handel in zit…). De vliegtuigtrolley’s zijn niet de standaard trolley’s die op elke vlucht tegenkomt maar allemaal zijn ze voorzien van een speciale print. Een simpele uitvoering van de trolley met print kost zo’n 1.280 euro maar er is dus ook deze gouden versie gemaakt met 24 karaats goud (4.800.- euro) een versie die versierd is door Bisazza Mosaico (11.800,- euro) en een versie voorzien van Swarovski kristallen en die kost maar liefst 27.800,- euro. Hoe mooi het karretje ook is, het eten wat er uitkomt zal er niet veel beter van worden denk ik…. Meer informatie kan je vinden op de website van skypak.de.


2 thoughts on ““En de Gouden Vliegtuig Trolley gaat dit jaar naarrrr….” (tromgeroffel)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *