Eindelijk: Een stropdas waar je vlekken op MOET maken

Wat: Bon Appétit stropdas
Prijs: 33,- euro
Website: atypyk-e-shop.com

Zelf eet ik nooit aan tafel maar altijd zittend voor de televisie. Daar gaat een heel ritueel aan vooraf: Trui uit, overhemd uit en dan bordje op schoot om te voorkomen dat ik (wat al teintallen keren is gebeurd) mijn overhemd na het eten meteen in de prullenbak kan gooien omdat ik er vlekken op gemaakt heb die je met het beste wasmiddel er nog niet uitkrijgt.

Soms probeer ik het om een handdoek of theedoek te pakken en die als een servet om te doen maar meestal laat die dan precies los op het moment dat er gehakt op mijn kleding dreigt te vallen.

Jarenlang dacht ik dat ik de enige was die dit had maar aangezien er nu de Bon Appétit stropdas op de markt is gekomen, een makkelijk wasbare stropdas gemaakt van theedoek stof, blijkt dat er op z’n minst nog een ander iemand altijd zit te knoeien tijdens het eten anders verzin je natuurlijk ook nooit zo’n stropdas.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *