De zeer smaakvolle (kuch kuch) deurstickers van style-your-door.com


Wat: Style Your Door deurstickers
Prijs: 79,- euro
Website: style-your-door.com

In maart 2010 schreef ik een artikel over het bedrijf style-your-garage.com een bedrijf dat stickers maakte die je op je garagedeur kon plakken zodat het leek of je een straaljager, wasstraat, boten en nog veel meer andere rare dingen in je garage had staan.

Dat bedrijf heeft nu een nieuwe markt aangeboord namelijk kamerdeuren. Via de website style-your-door.com kan je nu stickers kopen die je saaie deur om toveren in een stripclub, de voordeur van de Engelse Premier of je een inkijkje geven in de kleedkamer van een voetbalteam.

Als ik de prachtige bovenstaande witte deuren zou hebben zou ik helemaal gek worden als iemand daar een sticker op zou plakken maar ik denk dat je meer moet denken aan die lelijke gladde deuren die in alle Nederlandse woningen zijn gebruikt die na 1975 gebouwd zijn. Lijkt me namelijk ook best wel een klote karweitje om op zo’n deur met profielen een sticker te plakken.

Buiten de zeer smaakvolle (…) voorbeelden die ik hierboven heb laten zien kan je natuurlijk ook kiezen uit afbeeldingen van landschappen (erg), ‘kunst‘ (nog erger geen kunst namelijk alleen maar rotzooi) en de onvermijdelijke paarden/tijgers (verschrikkelijk).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *