De Marvel Comic Book Covers Wall Mural: Lekker druk ‘super’ behangetje

Wat: Marvel Comic Book Covers Wall Mural
Prijs: $ 249,95 (± 191,- euro)
Website: muralsuperstore.com

De muralsuperstore.com (‘your one-stop mural shop’) is een winkel waar je allerlei gigantische fotoprints kan kopen die je op muren van je huis kan plakken. Alle afschuwelijke afbeeldingen hebben ze natuurlijk in hun collectie zodat iedere reislustige Libelle-vrouw of Panorama-man wel iets kan vinden van haar of zijn gading.

Zo is er de onvermijdelijke ‘Palmboom al dan niet met zandstrand’ (128 versies), ‘Het berglandschap’ (21 versies), ‘De zonsondergang al dan niet met zandstrand en/of palmboom’ (26 versies) en ‘Foto’s van diverse steden maar met de nadruk toch wel op New York’ (18 versies).

Buiten al die 13 in een dozijn ‘murals’ kan je nu ook via ze nu ook de muralsuperstore.com deze Marvel Comic Book Covers Wall Mural kopen. Deze Marvel Mural is niet echt een behangetje voor in de slaapkamer maar mag natuurlijk in geen enkele ‘nerd’ woning ontbreken. De Marvel Mural is ongeveer 4,5 meter breed en 2,7 meter hoog en kan in één keer die hele muur bedekken waar je de mislukte graffiti van je op had gemaakt en waarvan je dacht ‘dat kan toch nooit zo moeilijk zijn’ maar achteraf toch bleek dat je het niet echt in je vingers had…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *