De iCade Jr.: Nu ook een iCade voor je iPhone

Wat: iCade Jr.
Prijs: n.n.b.
Website: ionaudio.com

Bij het bekijken van het bovenstaande plaatje zul je misschien denken: “De iCade, donder eens lekker op BrandNewFresh, dat is zooooo 2010” en daar heb je ook gelijk in maar dit is niet de originele iCade waar je je iPad in kon doen. Nee dit is de iCade Jr waarmee je je iPhone of iPhone Touche om kan toveren in een een super kleine arcade game machine.

De iCade Jr. heeft 4 knoppen en een joystick die via Bluetooth in contact staan met je iPhone waar je de de honderden spelletjes die verkrijgbaar zijn voor iOS mee kan bedienen. De iCade is zo gemaakt dat je iPhone niet kan beschadigen door het plaatsen en verwijderen in de iCade en geeft ook de mogelijkheid om je iPhone aan te sluiten op je 30-pin kabel zodat je tijdens het spelen ook meteen je iPhone of iPod Touch kan opladen.

De iCade Jr. werkt ook zeer goed samen met 100 Atari classics waaronder Asteroids, Centipede en Battlezone, die je allemaal kan kopen via de gratis te downloaden Atari Greatest Hits app zodat je de ouderwetse arcade belevenis uit 1982 nog dichter kan benaderen. Thuis, dus niet in een snackbar of sportkantine en met het gevoel of je Gulliver bent geworden…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *