De Clique: Zo gebruik ik mijn Magic Trackpad misschien wel een keer

Wat: Clique, Apple toetsenbord en Magic Trackpad houder
Prijs: 29,- euro
Website: hengedocks.com

Een tijdje geleden kocht ik een nieuwe iMac en daar kreeg ik zo’n mooi klein draadloos toetsenbordje bij en kocht meteen ook zo’n Magic Trackpad. Helemaal up-to-date begon ik enthousiast stukjes te schrijven maar ik werd er helemaal gek van dat ik ik elke keer weer de batterijen van het draadloze toetsenbord moest vervangen en dat ik (zelfs met mijn fameuze 2 vinger systeem) sneller typte dan het keyboard door kon zenden naar mijn computer. Na een tijdje heb ik maar gewoon een toestenbord met USB aansluiting gekocht en dat werkt nu al maanden probleemloos. Die Magic Trackpad die heb ik echt totaal nog nooit gebruikt behalve als mijn muis het niet doet of om de batterijen uit te halen en te gebruiken in mijn draadloze muis.

Ben jij nou wel heel enthousiast over het draadloze toestenbordje en de Magic trackpad van Apple dan zou ik als ik jou was even naar deze Clique kijken, een houder waar je je Apple toestenbordje en de Magic trackpad in kan klikken.

Schijnt ideaal te zijn voor wie vaak onderweg is of op oneffen werkvlakken moet werken. De Clique beschikt zelf over power-knoppen, waardoor je niet eerst het toetsenbord of de TrackPad moet verwijderen om ze aan of uit kan zetten. De Clique is zo ontworpen dat hij helemaal binnen de vormgeving regels van Apple zou kunnen vallen dus staat prachtig bij de rest van je desktop.

Bij mij zou hij dus met bluetooth toetsenbord en Magic Trackpad in mijn bovenste la van mijn bureau liggen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *