De BrandNewFresh.com Top 10 ‘Nee tegen je Facebook updates’

(Klik om te vergroten)

Ik ben best onderhand een beetje klaar met Facebook, Twitter en andere Social Media. Facebook vind ik dan nog de leukste vorm van Social Media (afkorting is niet voor niets denk ik SM) maar daar verbaas en erger ik me ook constant over updates van de Facebookers.

Gelukkig zie je op Facebook geen zinnen meer langskomen met: “Zo naar de Libelle Landdagen #zinin!” maar er is genoeg om je aan te ergeren. Hiernaast heb ik mijn persoonlijk Facebook Ergenis Top 10 neergezet.

Heb je nog aanvullingen (of erger je aan dingen die in mijn updates staan, lijkt me sterk maar kan natuurlijk) kom maar op!

info@brandnewfresh.nl staat helemaal open voor al uw Facebook ergernissen….

Die nieuwe waardeloze Facebook Timeline hebben we trouwens gisteren al op de BrandNewFresh Facebook Page behandeld.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *