Coca Cola Freestyle Machine

Na het zien van de film ‘Big’ Met Tom Hanks (kwam laatst trouwens nog Zoltar tegen op de Santa Monica Pier in LA) heb ik altijd een Cola vending machine willen hebben in mijn huis. Onlangs ging ik in New York naar de bioscoop en vanaf dat moment heb ik een nieuwe wens namelijk een Coca Cola freestyle machine.

De Coca Cola freestyle machine is een machine waar je meer dan 100 verschillende frisdranken mee kan maken. In de bioscoop waar ik was werkte het als volgt: Ik ging naar de kassa en kocht toen voor $ 5,- een lege beker (dus onbeperkt Cola YES!) en die moest ik zelf vullen bij één van de drie  Coca Cola freestyle machines die ze hadden staan. Daarna doe je ijs in je beker en dan maak je een keuze uit een van de 20 (!) verschillende frisdranken op het scherm. Ik koos voor Coca Cola en toen kon ik weer kiezen uit 7 verschillende Cola smaken namelijk: Coca-ColaVanilla Coke, Coke with Lime, Raspberry Coke, Cherry Coke, Orange Coke en Cherry Vanilla Coke. Nou vind ik niet dat je met Cola moet gaan lopen kloten door vreemde smaakjes te nemen met als gevolg dat je een hele film met een enorme beker met smerige Cola moet uitzitten. Ik nam dus gewone Cola maar het is natuurlijk wel heel gerz dat het wel zou kunnen.

Meer informatie over de Coca Cola freestyle machine kan je vinden op de speciale coca-colafreestyle.com website. Ook kan je een  goede demonstratie van het apparaat zien in de YouTube video hieronder.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *