Over BNF

Dit is het blog van het ontwerp bureau voor beeldscherm en papier BrandNewFresh b.v. De website van het bedrijf kunt u vinden op BrandNewFresh.com. Op BrandNewFresh.nl kunt u artikelen vinden over alle dingen die ons inspireren of laten lachen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

F.A.Q.
Wanneer is BrandNewFresh.nl gestart?
De eerste post is op 28 november 2009 geschreven en geplaatst en sindsdien zijn er meer dan 4.000 artikelen op BrandNewFresh.nl verschenen.

Waarom staat er altijd eerst een plaatje en dan een filmpje in de posts en niet alleen het YouTube filmpje?
Veel mensen met iPhones, iPads en andere Apple producten kunnen geen Flash filmpjes bekijken of die apparaten en als wij alleen een filmpje zou neerzetten in het stukje dan zien die mensen alleen een zwart vlak. Als je op de foto die uit het clipje komt klikt ga je automatisch naar de YouTube pagina van het desbetreffende filmpje.
Ook zijn er veel mensen die de site volgen via een RSS feed en in een RSS feed worden geen filmpjes meegestuurd. Als die mensen op de foto klikken gaan ze ook automatisch naar de YouTube pagina van het desbetreffende filmpje en kunnen op die manier het filmpje bekijken.

Hoeveel lezers heeft BrandNewFresh.com per dag?
Op dit moment komen er elke dag zo’n 1000 unieke bezoekers per dag op de site en dat groeit met ongeveer 100 per maand.

Hoe kan je geld verdienen met BrandNewFresh.com?
De verdiensten komen niet uit het blog maar uit de werkzaamheden die we verrichten voor onze klanten met het ontwerpbureau voor beeldscherm en papier BrandNewFresh.com.

Als ik zelf een nieuwtje heb kan dat op BrandNewFresh.nl komen?
Als jij denkt dat jouw nieuwtje past bij de rest van de items op BrandNewFresh.com (dus bijvoorbeeld geen damestassen, politieke vlugschriften en dagtochten voor 65 plussers) dan zie ik je informatie of persbericht graag in de mailbox redactie@brandnewfresh.nl verschijnen. Ik bepaal zelf wat ik wel of niet plaats (It’s Good To Be The King) en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Ik heb vragen over een stukje of product dat op BrandNewFresh.com staat waar kan ik dan terecht?
Van alle items waar over geschreven wordt op de site staat in 99,99% van de gevallen een link naar de contactgegevens, de fabrikant of leverancier in het artikel. Vaak schrijf ik alle informatie die ik heb kunnen vinden in het artikel en heeft naar ons bellen voor meer informatie, ondanks ik het heel gezellig vind om met lezers te praten, niet echt veel zin.

Op de site staat bij een product dat je het kunt kopen op een Amerikaanse website maar ik verkoop dat product ook in mijn Nederlandse webshop. Kan je niet naar mijn webshop verwijzen?
Ja hoor graag zelfs! Even een mailtje sturen naar redactie@brandnewfresh.nl met een link en de prijs en ik verwijs gratis naar jouw website.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –


3 thoughts on “Over BNF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *