Met LEGO kan je alles maken, een huis, een auto of een Barrett M82A1 .50 cal sniper gun (Deel 2)

In juni 2010 lieten wij al zien op BrandnewFresh dat iemand een “Barrett M82A1 .50 cal sniper gun” had gemaakt van LEGO blokjes en vandaag willen wij jullie 3 boeken laten zien waarin uitgelegd wordt hoe jij ook zelf  werkende pistolen en geweren kan maken van LEGO.

Forbidden LEGO met de schitterende ondertitel “Build the Models Your Parents Warned You Against!” kost ongeveer $17,-.  In dit boek kan je de bouwtekeningen vinden van 5 projecten die eigenlijk zo braaf klinken (Paper Plane Launcher / Candy Coated Catapult / Ping-Pong Cannon / All-Terrain LEGO / High Velocity Automatic LEGO Plate Dispenser) dat ik me afvraag hoe ze in hemelsnaam op die titel van het boek zijn gekomen.
Weapons for LEGO Lovers is geschreven door de Duitse (dus dan weet je al dat je goed zit) ontwerper Xubor. In dit boek staan de bouwtekening van 2 “Amazing” Lego pistolen, een miniposter (YES!!!) en dit is de letterlijke tekst van Amazon.com “many hundret illustrations”. Aha….
Persoonlijk ben ik het meest enthousiast over Badass LEGO Guns in dit boek staan bouwtekeningen voor het maken van 5 indrukwekkende wapens van LEGO (even appeltje+c/appeltje+v want ik heb geen zin om alles te gaan zitten vertalen):
The Thriller, a powerful crossbow pistol with smooth cocking and chambering mechanisms
The Parabella, a pint-sized, rubber-band shooting marvel
The Warbeast, a sophisticated, fully-automatic bullpup submachine gun
The Liliputt, a semi-automatic pistol with a nine-brick magazine
The Mini-Thriller, a folding crossbow pistol
Badass LEGO Guns: Building Instructions for Five Working Guns kost ongeveer $18,-


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *