Kunst, muziek en theater op Bazar Bizar op 25 juni in Rotterdam Charlois

In de Rotterdamse Wolphaertstraat is op 25 juni 2011 het (gratis) leukste kleinschalige festival van Rotterdam: Bazar Bizar.
De Wolphaertstraat zal op deze dag gevuld zijn met werk van meer dan 60bekende en minder bekende kunstenaars en vormgevers die hun kunst en rariteiten gaan verkopen. Naast de markt is er dit jaar ook weer veel muziek en theater/ performance spektakel.

Tijdens Bazar Bizar staat er een bonte verzameling van acts en performances. Met de Grunt bingo heeft Bazar Bizar het stof van dit oubollige spel gepoetst en nieuw leven ingeblazen. Bram Bartelts zal voor u de getalletjes grunten begeleid door de snoeiharde gitaar riffs van Louis Buurman. Wil je een nieuwe coupe of is je pony te lang? Laat dan je kapsel knippen en klinken bij Mabinte van de Belt, Klinkende kapsels. De kappersschaar is versterkt met geluid en de klant mag aan de knopjes draaien en de geluiden van zijn eigen kapsel beïnvloeden.
De wandelende zeefdrukkerij van SNØT zorgt voor gratis vrolijk bedrukte ‘shopping bags’ voor de Bazar Bizar bezoeker. Het jonge, enthousiaste ‘urban artists’ Our Art collectief zorgt voor live schilder spektakel en vrolijkt hiermee de Wolphaertstraat tijdelijk op.

Naast optredens van de The Bucket Boyz, Rocky Bor, Olly Q and the Deep Six kun je op straat en in tuin van projectruimte Wolfart optredens verwachten van Danibal (mondharp) en dj-sets van Gees Voorhees (Dub tot Duitse foutheid), Bomb Diggy (Tropical Bass) & Dr. Auratheft (Bass, funk).

Natuurlijk krijg je van al dit geweldigs reuze honger dan kan je terecht bij Compagnie Biscuit: Zij zijn bekent van hun circusvoorstelling op Bazar Bizar 2010. Dit jaar staan ze met hun act/eetgelegenheid ‘Broodje bal’. Een traditioneel Indiaas broodje met een Rotterdams sausje. Sla de aardappel raak dan heb je een broodje voor minder dan een knaak. Of Delikaat traiteur & catering voor zelfgemaakte springrolls en taartjes! Daarnaast is soepwinkel KOM er voor iedereen die op zoek is naar een gezonde, verse en betaalbare kom soep. En natuurlijk ontbreekt de ijscoman niet voor heerlijk vers bereid schepijs dat de zintuigen op alle mogelijke manieren prikkelt.

Hou de site www.bazarbizarrotterdam.nl in de gaten voor het laatste nieuws en deelnemers. We zien je graag op 25 juni  2011 in de Wolphaertstraat te Rotterdam!

25 juni 2011, Bazar Bizar: kunst – muziek – theater
Markt: van 12:00 tot 19:00 uur. Muziek/ theater programma: van 12:00 – 22:00 uur
Gratis toegang! Wolphaertstraat, Rotterdam Oud Charlois

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *